23 apr

Ons heerlijke huis zoekt weer een gezin

Na zes jaar genoten te hebben van alle gasten uit 32 verschillende landen en uit alle continenten gaat B&B Roza definitief dicht. Een van de hoogtepunten was ons optreden (en winst)  in het programma Bed&Breakfast. Nu vinden wij het tijd dat in onze heerlijke, grote gezinswoning weer een nieuw gezin komt wonen.

Ons prachtige huis staat te koop.

Estatum makelaardij heeft speciaal voor ons een aparte Facebook-advertentie aangemaakt van onze woning. Omdat we graag onze woning willen verkopen wil ik je vragen dit bericht te delen. 

Hoe?  

door op onderstaande link te klikken en het bericht eerst een like te geven en het bericht vervolgens te delen met jouw vrienden.https://www.facebook.com/estatummakelaardij/photos/pb.149545448440601.-2207520000../3068427139885736/?type=3&theater

| 036 | TE KOOP OEVERGRIEND 121 ALMERE Op één van de meest mooie plekjes in het populaire Almere Haven ligt deze…

Geplaatst door Estatum makelaardij op Donderdag 23 april 2020

Doe dit aub alleen via deze link want op die manier krijgt het originele bericht het meeste aandacht wat voor Facebook (maar ook voor ons) belangrijk is.

03 jan

Floriade

De gemeente Almere organiseert in samenwerking met de Floriade BV, de provincie Flevoland, de Nederlandse Tuinbouwraad en andere partners de Floriade Almere 2022.
Deze zevende editie van de wereldtuinbouwtentoonstelling staat in het teken van Growing Green Cities. Centraal staan urgente vraagstukken die samenhangen met de mondiale verstedelijking, zoals voedselvoorziening, klimaatverandering en energiewinning. De Floriade is een ‘living lab’; een proeftuin voor onderzoek naar de innovatieve systemen op het gebied van reststromen, waterzuivering, water, mobiliteit, maar bovenal voedselproductie.

12 apr

Nu ook reageren via facebook

Reacties op uw verblijf kunt u nu ook kwijt op mijn facebookpagina bnbroza: . Wilt u direct boeken dan kan dat altijd via de links naar airbnb. U kunt natuurlijk ook het contactformulier even invullen of bellen.
U bent van harte welkom.